Xiaomi стартира в България фотоконкурс с награди

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Xiaomi обяви началото на летния си фотоконкурс Iconic Shot by Xiaomi, в който ще раздаде различни смарт устройства от портфолиото си, както и ваучер за самолетен билет. Конкурсът не търси най-издържаната фотографски снимка, а по-скоро историята зад кадъра. 

От участниците се иска да качат свой “емблематичен” кадър, да добавят кратко описание и да изберат шаблон и стикери, с които да завършат творбата си.

Всеки, който иска да се включи в конкурса, може да качи своята кандидатура на https://iconicshotbyxiaomi.com/bg/ в периода от 9 юли 2024 г. до 9 август 2024 г.

В периода на конкурса ще има три седмични награди, селектирани на база най-добри конкурсни кадри, отговарящи на условията на конкурса, като победителите ще имат възможност да спечелят смарт часовник Redmi Watch 4 или безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. В края на конкурса ще бъде избран един победител, който ще получи смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G, ваучер за полет с Ryanair на стойност, равняваща се на $250 (около 457 лв. в момента) и персонализиран суитшърт със снимка.

Повече детайли за условията за участие и пълния регламент на конкурса можете да разгледате на следния линк – https://iconicshotbyxiaomi.com/documents/rules-bg.pdf 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар