Xiaomi 13 Ultra ще се появи през май, очаква се и в Европа

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Xiaomi представи новите си флагмани от серията 13 на MWC в Барселона, но моделът Ultra все още липсва. Нова информация сега твърди, че премиум смартфонът ще излезе след няколко месеца, а освен това се потвърждават очакванията да го видим и в Европа. 

Xiaomi 13 Ultra ще бъде позициониран над обявените наскоро Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro, като също се очаква да предлага съвместно разработена с Leica камера, но тя ще бъде още по-усъвършенствана, включително ще има перископна оптична система за по-голям зуум. Xiaomi 13 Pro предлага 3.2х оптично приближение, така че от Ultra можем да очакваме поне 5-кратен оптичен зуум. Този премиум модел на китайската компания ще бъде обявен през май, твърди популярният със споделянето на все още неофициална информация около технологичните компании профил в Twitter @_snoopytech_. Малко преди това пък @UniverseIce потвърди, че тазгодишната Ultra на Xiaomi ще излезе и в Европа, което не се случи с предходния модел Xiaomi 12S Ultra, останал само за Китай.


Screenshot 2023-03-11 at 9.22.32

Дали камерата ще бъде единственото, по което Xiaomi 13 Ultra ще се отличава от Xiaomi 13 Pro – предстои да разберем. Тази година компанията добави за 13 и 13 Pro някои липсващи в предходните поколения екстри, като например висока защита от прах и вода, а в миналото те бяха запазени само за Ultra. 

Източникът сподели още, че серията Redmi Note 12 ще дебютира на глобалния пазар до края на март. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар