Xiaomi Mi 10 Ultra може да предложи до 120х приближение и първата селфи камера под дисплея

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 11 август Xiaomi ще отбележи своята 10-годишнина и тогава очакваме някои нови продукти от компанията. Говори се усилено, че ще видим нова версия на флагмана Mi 10, която се появява под различни имена, а около спецификациите ѝ се посочват доста любопитни подробности. 

Xiaomi Mi 10 Pro+, Mi 10 Ultra, или както бъде наречен моделът, ще предлага четворна основна камера, като едната от тях ще използва перископна система за по-сериозен зуум. Върху изображение, което би трябвало да разкрива въпросния елемент от дизайна на смартфона, се вижда и надписът “120Х”, което подсказва, че приближението ще бъде още по-голямо от това на Galaxy S20 Ultra. Кой би искал нещо подобно, ако става въпрос за цифров зуум, не е ясно. Но поне зувчи интересно. 

Друг информатор твърди, че реалният оптичен зуум ще бъде едва 4х. 

Може би по-любопитният слух за Mi 10 Ultra обаче е, че ще бъде първият смартфон със селфи камера под дисплея. За тази технология чухме вече няколко пъти, но до момента не е предложена в крайно устройство на пазара. 

Xiaomi Mi 10 Ultra

За спецификациите на устройството се чува още, че ще включват новия премиум чипсет Snapdragon 865+ с графичен чип, позволяващ по-детайлни настройки от потребителя, до 512 GB вградена памет, до 12 GB RAM, AMOLED дисплей със 120 Hz опреснителна честота и супер бързо зареждане.

Всичко това звучи доста интересно и нямам търпение да разберем официалните детайли, както и дали въпросният модел ще се предлага официално в Европа и у нас. Да се надяваме, че Xiaomi ще отбележи 10-ия си рожден ден с вълнуващ телефон, който ще получи и световна премиера, не само такава на родния си пазар. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар