Xiaomi Watch 2 Pro е смарт часовник с Wear OS by Google и Snapdragon W5+ Gen 1

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно със смартфоните си Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro днес компанията представи в Берлин новия си смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro. Това е устройство с приятен дизайн и набор от функции за следене на активностите и здравните показатели, което се базира на платформата Wear OS by Google и използва чипа Snapdragon W5+ Gen 1. 

Xiaomi Watch 2 Pro има 1.43″ AMOLED екран с въртящa се коронка, която улеснява навигацията из менютата. Устройството идва с 20 предварително инсталирани циферблата и възможност за смяна на каишката. Тялото му е от стомана и може да бъде избрано с кожена или спортна каишка.


20230926 145138

F69B5jvWQAAxshY

Базирайки се на Wear OS часовникът предлага интеграция с пакета от популярни приложения на Google, включително Google Wallet, Google Maps и Google Assistant. Има и обичайния богат набор възможности за проследяване на здравето, съня и активностите (над 150 спортни режима) с двубандов GPS. Добавена е възможност за измерване на телесния състав. 

Xiaomi Watch 2 Pro е оборудван с платформата Snapdragon W5+ Gen 1 на Qualcomm, която обещава по-бърза работа и по-добра енергийна ефективност. 

20230926 145101

Xiaomi Watch 2 Pro поддържа и LTE свързаност, така че ще може да се използва като самостоятелно устройство с достъп до интернет, без нужда от връзка с телефон. Тази версия засега няма да бъде налична у нас. 

Батерията на модела обещава до 65 часа живот. 

20230926 150114

Xiaomi обяви днес в Берлин, че пуска в Европа и смарт гривната си Xiaomi Smart Band 8, която през април дебютира в Китай. 

F69DDZ6XMAEYXDy

Xiaomi Watch 2 Pro и Xiaomi Smart Band 8 ще бъдат налични за продажба чрез официалните канали на Xiaomi в България. Xiaomi Smart Band 8 ще се предлага на цена от 99 лв. и вече може да се намери в партньорската мрежа. Xiaomi Watch 2 Pro в Bluetooth версия ще се предлага на цена от 499 лв. и ще в продажба в края на месец октомври.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар