YouTube вече предлага и секция с аркадни игри

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видеоплатформата на Google вече предлага и над 75 забавни игри, които тя е оформила под името “Playables”, сред които Angry Birds, класически шах, джобен футбол и множество други.

С цел да задържи своите потребители дори още по-дълго на своя територия, от YouTube анонсираха и поредното ново допълнение към своите видео предложения, а именно – видеоигрите.

Виртуалното забавление така или иначе е огромна част от платформата на Google, в която се помещават и гледат клипове от едни от най-големите франчайзи за видеоигри в света, като Call of Duty, Fortnite, Fifa, Battlefield, World of WarCraft. Сега вече, потребителите на най-голямата видео платформа в света ще не само да гледат, но и да се забавляват с някои от любимите си “playables”, както са ги именували от YouTube.

YT Playables Nitrate Image-Ass.max-700x3000.format-webp 1

За разлика от Netflix, където могат да се играят заглавия от ранга на GTA: San Andreas, Sonic Mania и Football Manager, тук предложенията ще бъдат много по-опростени и ще предлагат каталог, включващ Angry Birds Showdow, Words of Wonders, Cut the Rope, Tomb of the Mask и Trivia Crack, които по-скоро напомнят на мобилно игрово изживяване, а не на истингско гейминг такова. Предимството на YouTube пред Netflix обаче е, че техните “Playables” ще бъдат достъпни както през апликациите за мобилни устройства, така и на десктоп версията на платформата.

Засега новата секция за забавление в “тубата” не е достъпна на глобално ниво, но се надяваме това да се промени много скоро, както обещават от компанията.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар