YouTube планира добавянето на нови Premium планове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Към сегашните абонаментни планове, компанията планира да добави нови опции, които да ни дадат максимално голям избор от цени и комбинации, които можем да използваме за себе си, или да споделим със своето семейство и приятели.

Наличието на много и все полезни функционалности, които от Google не спират да добавят, превръщат YouTube Premium в една от най-добрите комбинираната стрийминг услуги на пазара.

Но ето, че технологичният гигант продължава да търси нови и нови начини да привлече допълнителни абонати на своя страна, което ще му помогне да продължи изкачването си по стръмната стрийминг стълбичка на успеха. В специализирана публикация в блога на YouTube, компанията споделя намерението си да пусне своята услуга в още повече региони, както и да предложи нови планове, които да дадат на техните потребители още повече възможности да споделят Premium абонамента си със семейството и приятелите си.

Публикацията споделя и детайли около новите функции, които бяха добавени наскоро в YouTube Premium като “jump ahead” – AI функция, позволяваща пропускането на определени части на даденото видео, които останалите потребители са сметнали за скучно или сами са пропуснали, картина в картината за YouTube Shorts, позволяващо гледането на кратките клипчета, докато използваме други приложения, както и достъп до нови, експериментални функции, сред които е и новата визия на екрана за гледане на услугата.

На българския пазар YouTube Premium предлага индивидуален абонамент за 10.99 лв., както и семеен такъм за 16.99 лв., позволяващ включването на до 5 члена на вашето семейство. Наличен е и пробен период в рамките на един месец, който можете да пробвате напълно безплатно.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар